Sinds het schooljaar 2006/2007 is de Tussenschoolse Opvang (TSO) van de scholen in Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen), die vallen onder het schoolbestuur Panta Rhei, ondergebracht bij Vlietkinderen. 
Vlietkinderen biedt u drie mogelijkheden om gebruik te maken van Buitenschoolse Opvang:

Abonnement 
Wanneer uw kind één of meerdere vaste dagen gebruik maakt van de Tussenschoolse opvang (TSO), dan is een abonnement de beste keuze. U koopt een abonnement voor 1, 2, 3 of 4  dagen per week. Het abonnementsgeld wordt  maandelijks betaald. Voor maandelijkse betaling dient u het machtigingsformulier in te vullen.
Indien u gebruik wenst te maken van de TSO en u kiest voor een abonnement, dan kan er via de website een inschrijfformulier worden ingevuld en digitaal verzonden worden. Voor eventuele wijzigingen kunt u dit ook via  de website  veranderen.
Flexibele TSO
Heeft u TSO nodig op een dag dat uw kind geen abonnement heeft? Dan kunt u kiezen voor flexibele TSO. U kunt 10 stickers kopen of u kiest voor een losse afname voor één dag. Dit kunt u beide regelen op de vlietkinderen website via iDeal.
Hoe ontvangt u uw stickers?
De stickers die u gekocht heeft via iDeal ontvangt u zoals gewoonlijk van de TSO medewerker, netjes in een enveloppe. De kinderen geven de sticker aan de TSO medewerker tijdens de overblijf. U kunt deze flexibele TSO ook naast uw abonnement gebruiken.
Losse afname
Maakt uw kind (soms) gebruik van de TSO maar u heeft geen abonnement of stickers aangeschaft, dan kunt u per keer betalen via iDeal. Voor de veiligheid van het kind is het verstandig om even via de leerkracht het kind aan te melden dat hij/zij die dag gaat overblijven.
Afmelden?
Maakt uw kind op zijn/haar vaste dag geen gebruik van de TSO (bijvoorbeeld door ziekte of tandartsbezoek) dan moet u dit telefonisch doorgeven via de leerkracht van de school.
TSO-coördinator
Op de Margriet ben ik aangesteld als TSO-coördinator van Vlietkinderen. Voor vragen over de TSO kunt u mij  bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op nr. 06 149 49 660. Als er op dit nummer niet wordt opgenomen, kunt u een boodschap inspreken en wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld. U kunt mij ook een email sturen: tsomargriet@vlietkinderen.nl 
Vriendelijke groet,  
Brigitte Perizonius 
TSO-coördinator OBS De Margriet
06-14949660
tsomargriet@vlietkinderen.nl 
Bereikbaar: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 
Vlietkinderen│ Klantenservice & Verkoop │ 070-3203922
tso@vlietkinderen.nl

www.vlietkinderen.nl